Hry pro posílení vztahu a lepší ovladatelnost – 2. část

Máte rádi výzvy a chcete, aby se Váš pejsek lépe kontroloval a nad situacemi také sám přemýšlel? Chcete ho učit sebekontrole, ale zároveň si stále hrát a užívat společnou zábavu? Chcete, aby Vám věřil?

Udělejte výcvik zábavným pro sebe i pro chlupáče a přidejte kontrolu, která pejskovi nebude protivná, naopak ho bude moc bavit a bude ji brát jako výzvu, kterou je potřeba zdolat.
Pejska budeme učit kontrolovat své emoce ještě víc než minule, rozhodovat se proti jeho přirozeným instinktům a to vše stále pouze pomocí pozitivního posilování. Naučíme se nové testovací hry, které budete moci zařadit do Vašeho společného tréninku a uděláte ho tak ještě efektivnějším. Dostane se také na malé opakování a zkontrolování her z 1. části.

 

 

Teoretická část:
• doplnění teoretických znalostí, které nám minule unikly
• bude sestavena především na Vaše přání

Praktická část:
• opakování kritického jádra her a her motivačních
• hry testující hodnotu
• hry kombinované (testovacím způsobem)

Víkendy her jsou rozděleny na více částí, důvodem je důkladné probrání jednotlivých her.
1. část bude zaměřena na motivaci pejska, pochopení principu pozitivního posilování, řádnému procvičení kritického jádra her a her budujících hodnotu.
2. část bude potom zaměřena na zopakování kritického jádra her, naučení testovacích her, testování naučeného chování, chápání jednotlivých povelů, přidávání rušivých prvků a zavedení kontroly do cvičení. K tomuto kurzu je potřeba, mít absolvovanou první motivační část her, pejsek by měl zvládat odložení a přetahovat se s hračkou.
3. část je určena absolventům první a druhé části. Můžete se těšit na prohlubování a využívání znalostí z předchozích dvou víkendů. Budeme se věnovat spojování her, různé možnosti a varianty, zdokonalování a zvládání větších výzev. Čeká Vás ještě více rušivek, ale také spousta zábavy. U Vás i u pejska je nutná znalost jednotlivých her a chápání povelů pro uvolnění, ale i pro různé typy odměn.
4. část PŘIPRAVUJEME

 

NAJÍT TERMÍN AKCE