Hry pro posílení vztahu a lepší ovladatelnost – 3. část

Co takhle si vyzkoušet aplikování her, na kterých jste poctivě pracovali do náročnějších situací? Chcete si u Vašeho psa otestovat, jestli bude fungovat, když před něj postavíme ještě těžší úkoly a výzvy?
Výcvik může být zábavou pro psa i jeho pána a u tréninků se dá navymýšlet spousta zábavných prvků. Pomocí zařazení jednoduchých, krátkých her získáte vyšší efektivitu tréninku, radostnějšího, spokojenějšího a hlavně spolupracujícího pejska, který se s Vámi rád vrhne do kterékoli akce.
Na tomto víkendu budeme opravdu testovat, testovat a testovat.

Budeme vymýšlet nové varianty a využití her, přemýšlet nad jejich propojováním, ale i zapojení her do dalších cvičení.

Teoretická část:
• doplnění teoretických znalostí, které nám minule unikly
• bude sestavena především na Vaše přání

Praktická část:
• opakování her, které již známe v různých kombinacích
• vyšší náročnost

Víkendy her jsou rozděleny na více částí, důvodem je důkladné probrání jednotlivých her.
1. část bude zaměřena na motivaci pejska, pochopení principu pozitivního posilování, řádnému procvičení kritického jádra her a her budujících hodnotu.
2. část bude potom zaměřena na zopakování kritického jádra her, naučení testovacích her, testování naučeného chování, chápání jednotlivých povelů, přidávání rušivých prvků a zavedení kontroly do cvičení. K tomuto kurzu je potřeba, mít absolvovanou první motivační část her, pejsek by měl zvládat odložení a přetahovat se s hračkou.
3. část je určena absolventům první a druhé části. Můžete se těšit na prohlubování a využívání znalostí z předchozích dvou víkendů. Budeme se věnovat spojování her, různé možnosti a varianty, zdokonalování a zvládání větších výzev. Čeká Vás ještě více rušivek, ale také spousta zábavy. U Vás i u pejska je nutná znalost jednotlivých her a chápání povelů pro uvolnění, ale i pro různé typy odměn.
4. část PŘIPRAVUJEME

 

NAJÍT TERMÍN AKCE