Víkend pro štěňátka a psí puberťáky

Pořídili jste si štěňátko nebo již máte doma psího puberťáka a chcete z něj mít vychovaného pohodového rodinného parťáka pro život? Chtěli byste se naučit, jak s ním komunikovat, pracovat a naučit jej základní povely a možná i něco navíc? Plánujete nějakou sportovní kariéru se svým pejskem a chtěli byste mít dobrý základ, na kterém budete stavět?

Víkend bude mít jak teoretickou část, tak praktickou část.

teoretické části si budeme povídat o socializaci pejska a jak na to, jak se chovat v různých situacích. Povíme si i něco o učení psů, jak vysvětlit pejskovi, co po něm chcete tak, aby to pro něj bylo srozumitelné. A povíme si něco i o péči o psa, jeho krmení, na co si dát pozor, co pes potřebuje a spoustu dalších informací. Naťukneme si také hry pro lepší přivolání i práci se stresem. Samozřejmě se po celou dobu budete moci zeptat na to, co Vás zajímá.

praktické části bude věnována pozornost socializaci, přivolání, hře se psem, chůzi na vodítku, naučení základních povelů, jeden blok bude věnován také seznámení s shapingem. Přístup při výcviku je individuální, abyste se vy i Váš parťák naučili co nejvíc a doma věděli, jak pokračovat dál.

 

NAJÍT TERMÍN AKCE