Praktické lekce

Při praktických lekcích nenacvičujeme úkoly podle zadání lektora, ale snažíme se odstranit problémy či nacvičit úkoly podle zadání psovodů – klientů. Na lekci bývá přítomno cca pět psovodů se psy a omezený počet diváků a v každém okamžiku cvičí vždy jen jedna dvojice psovod + pes. Během lekce se jednotlivé dvojice několikrát střídají. K určitým tématům (shaping, motivace, agrese a strach apod.) máme připravené i pracovní texty s otázkami, na jejich základě problém řešíme.

Praktické lekce jsou zaměřeny právě na nás a naše psy v běžném životě, ale i sportu.

Máte problém, že vás pes venku nevnímá? Vrčí a štěká na ostatní lidi nebo psy? Má z nich strach? Nenechá se přivolat a řeší si svoje? Nedaří se vám ho naučit nějaký cvik a nevíte jak na něj? Má problémy s manipulací? Nedokáže cvičit dlouho bez pamlsků? Nechce nastupovat do auta nebo držet aport? Neustále skáče na lidi a vítá všechny kolemjdoucí?

Všechno můžete řešit na tomto semináři

Cena:
Cvičící tým 700 Kč
Divák 350 Kč

Lekce probíhají v 16:00 a 19:00. Jedna lekce trvá cca 3 hodiny a na každé lekci je 5 cvičících týmů. Každý tým má svůj konkrétní cvik/problém k řešení na lekci. Všichni účastníci tedy mohou vidět 5 nebo 10 psů s konkrétními cviky a problémy k řešení a dostat tak spoustu návodů pro své psy.
Cviky, které se dají dělat uvnitř je vhodné směřovat na pozdější lekci, kdy bude venku tma ;))

 

PŘIHLAŠOVÁNÍ NA LEKCE VŽDY V REZERVAČNÍM SYSTÉMU

Přihlášky akceptovány až po uhrazení poplatku na účet:
1380136026/3030, poznámka: Celé jméno + datum semináře
Rezervace přihlášky týden.

Dotazy a témata k řešení posílejte na email LukesovaKaterina@gmail.com

NAJÍT TERMÍN AKCE